Ontspanning 

“Een groene omgeving, stilte, uitzichten en sporen van een ree! Prachtig!”    

- Riet en Frans, Asten

BUITENNATUURLIJK

Er is een gecultiveerde tuin met verschillende soorten eeuwenoude bomen en er zijn weilanden met wilde bloemen. Platanen geven het huis die typische Zuid-Franse sfeer net zoals het riante terras omgeven door hibiscus. Overal zijn zitjes, in de zon of in de schaduw, om te genieten van de stilte en het uitzicht op het glooiende landschap. Het zwembad vormt een speciale plek in de tuin waar je de hele dag kunt zonnebaden of baantjes trekken. Zin om een balletje te trappen, te badmintonnen of een potje petanque te spelen? Ook dat kan in de tuin.

 
 

Vermaak

Oh, hier wil ik trouwen en met mijn jurk naar beneden schrijden.”    

- Marcela, 's-Hertogenbosch

BINNENPRET

Het hart van het huis staat open voor iedereen. Bij binnenkomst valt de trappartij met zijn klassieke bogen meteen in het oog. Nee, we zijn niet in Zuid-Amerika, we zijn echt in Frankrijk. Ook de eetkamer trekt de aandacht door zijn opengewerkte sierlijsten en de uitnodigende deuren naar het terras. Hier binnen serveren we het ontbijt en het diner als het weer het buiten niet toelaat. Schuif gerust aan de lange tafel om alle informatie over de streek te bekijken of een bordspelletje te doen.

De vestibule op de eerste verdieping is een geborgen plek met uitzicht op de wei. Het is een rustige en lichte plek om bijvoorbeeld lekker op de bank een boek te lezen.

Oh, le château!

Chambres et table d'hôtes

Salveredonde

81190 Almayrac

France

+33 688 377 122

contact@ohlechateau.com

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon
L'entrée

Zomaar een doorzicht vanuit de eetkamer naar de entree.