What people are saying...

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon
  • Gray LinkedIn Icon

Oh, le château!

Chambres et table d'hôtes

Salveredonde

81190 Almayrac

France

+33 688 377 122

contact@ohlechateau.com

Livre d'or

OH! Le château des dieux de l’accueil, de la déco, de la cuisine, du bien-être, du soleil,… bref l’hospitalité!!!

- Daniel, Montpellier 

 

Que disent les gens à

booking.com...

06-06-2019

Voor jullie drieën, les trois étoilles. Onderstaand gedicht kwam in ons op:

Geluk

Het heeft geen enkel nut 

te juichen of te morren

je ziet de bloemen die je plukt 

toch mettertijd verdorren.

De grote kunst schuilt altijd weer

in het omgaan met je kansen

als het geluk jouw kant opkomt 

dan moet je ermee dansen

(Toon Hermans)

Heel veel dank voor alles. We hebben genoten!

- Ruud en Marien, Driebergen NL

05-05-2019

Petit séjour très agréable, la chambre est belle, spacieuse et très confortable! Merci our votre accueil chaleureux, bienveillant, vos sourires et vos plats délicats, recherchés et délicieux! Nous reviendrons avec grand plaisir et nous souhaiterons en attendant une bonne continuation. ook hebben we erg genoten van de prachtige kunst aan de muur!

- Evelyne & Mykel, Nîmes FR

25-04-2019

Oh, le château… Een plek om naar te verlangen en naar toe te gaan. Mooie plaatjes op de website, prettig contact per e-mail en dan aankomen. Het terras, de ontvangst, gemoedelijk en warm. Oh, le château… Het eten, het ontbijt en diner, genieten. De uitstapjes nar Albi en Cordes sur Ciel, genieten. De wandelingen, de omgeving is adembenemend, genieten! Een heerlijk verblijf bij jullie gehad!

- Anne Marie & Marinus, Hilversum NL  

26-11-2018

Nous sommes ravis de notre weekend et séjour dans ce magnifique château. Chambre magnifique, tout est somptueux, chaleureux. Les repas excellents et le service très gracieux. C’est un cadre enchanter et très romantique. Nous conservons un très bon souvenir à revivre et à ce faire découvrir! Merci pur ce très joli moment!

Famille Charlot, Bretagne FR

06-10-2018

Oh, le château! Oh, le château formidable. Oh, Miek, Gerard, Kim formidable. Oh, Louca formidable. Wat hebben we genoten. Dit is echt thuiskomen bij jullie! De eerste avond een romantisch vijfgangen en -sterrenmenu als verrassing door onze kinderen gearrangeerd voor onze 35-jarige huwelijksdag. Door jullie allen geweldig ingevuld. Met zijn allen de tweede avond gadogado gegeten. Wat een warm samenzijn. Heb nu al heimwee. Wat komen wij graag nog een terug, dan met het hele gezin. Heel veel dank voor jullie liefdevolle zorg. Het was super!

- Jan & Monique, ’s-Hertogenbosch, NL Pals ES

25-08-2018

Wij hebben genoten van jullie huis, aandacht en de heerlijke maaltijden van Gerard. Veel succes en plezier met de verdere ontwikkeling van jullie plannen. Wij vonden het in één woord geweldig!!!

- Jan & Hilde, ’s-Hertogenbosch

07-08-2018

Deux jours très agréables dans une belle demeure avec des hôtes très accueillants. 

Premières nuits dans La Joséphine: confort, espace, calme, j’ai dormi comme une princesse (sans le petit pois!). Merci pour votre gentillesse et l’art culinaire délicieux! Nous reviendrons avec grand plaisir. Bonne chance à Oh, le château!

- Xavier & Daniele, Montpellier

31-07-2018

Rond deze tijd vorig jaar heb ik niet voorzien hoe prachtig jullie château zou worden. Wat een vooruitziende blik hebben jullie twee jaar geleden gehad! Ik heb bewondering voor het werk dat jullie hebben verricht en nog dagelijks verrichten. Ik heb genoten van jullie gezelschap, heb me erg welkom gevoeld en kwam zelfs in de zen-toestand. Bedankt voor jullie warme onthaal, het goede eten en drank. Nu pootje gebaad. Volgende keer kan ik zwemmen!

- Lieke, ’s-Hertogenbosch

 

Lekker geslapen (eufemisme!). Heerlijke bavette (eufemisme!). Wees zuinig op die resten van de mamoetboom (echt!). Supergezellig terrasje in Saint Antonin Noble Val (eufemisme!). Veel bewondering voor jullie inzet voor het huis (eufemisme!). Jullie ‘ogen’ gelukkig en wij hopen dat het een succes wordt (echt!). 

- Ruud, ’s-Hertogenbosch

29-07-2018

Wat een fantastische twee weken heb ik in jullie prachtige Oh, le chateau! mogen doorbrengen. Wat hebben jullie een prachtig huis! In een prachtige omgeving om van te dromen. Jullie gaan het wel maken hier, daar ben ik van overtuigd! Ik heb genoten! Bedankt voor de goede zorgen! 

- Patricia, Malou & Tieme, ’s-Hertogenbosch

23-05-2018

Wat hebben we genoten in jullie prachtige huis! Het samen zijn met de familie was heel bijzonder! Heerlijk gegeten zeker met de kookkunst van Gerard en de glazen wijn hebben zeker niet ontbroken. De mooie uitstapjes waren super. Bedankt voor alle goede zorgen!

- Jan & Truus, Asten

03-05-2018

Wij hadden de eer jullie eerste gasten te mogen zijn. Wat hebben jullie veel werk verzet en wat is het prachtig geworden. De mix van oud met nieuw is wonderwel gelukt. Alles even smaakvol en met veel oog voor detail. Heerlijk geslapen en een verrukkelijk ontbijt. Wat zal het hier heerlijk vertoeven zijn, helemaal als ook het zwembad klaar is. We hebben genoten en wensen jullie heel veel geluk en succes op deze prachtige plek!”

- Ab & Vera, Swifterbant

What are people saying on

Airbnb...

02-06-2019

Eind mei, begin juni waren we hier op deze fantastische plek en in supergastvijheid. Genoten hebben we, samen met de andere gasten zelfs Franse chansons opgehaald en uiteraard heerlijk gegeten! Super! 

- Wilma & Henri, ’s-Hertogenbosch NL

03-05-2019

Wat een fijne plek om te mogen verblijven! Oh, le château! Het zou zomaar de titel van een Frase chanson kunnen zijn, dat het mooie landschap, de lente en het Franse leven toezingt. Dankjewel voor jullie gastvrijheid. We komen graag terug!

- Jeroen & Gertie, ’s-Hertogenbosch NL

10-04-2019

Un séjour vraiment très agréable, malgré le météo, grâce à l’accueil chaleureux. Toujours souriant Miek a réchauffé nos coeurs. Bonne confirmation à Oh, le château!

- Emmanuele, Christophe, Lola & Louis, Nice FR

20-03-2019

We hebben genoten van jullie gastvrijheid, jullie geweldige kookkunst en jullie prachtige buiten. Wat fijn dat we jullie gasten mochten zijn.,

Paul & Riedi, Ulvenhout NL

21-10-2018

Un sitio bonito, una casa espectacular… Mil gracias! Als een prinses heb ik door jullie prachtige chateau geflaneerd, genoten van de heerlijke gerechten en jullie geweldige gastvrijheid. Een betere plek bestaat er niet!

- Jose, Isabelle, Sophia, Marco, Pals ES

13-10-2018

Votre Oh, le château! fût une très belle surprise. Nous avons découvert un lieu magnifique avec des hôtes très accueillants. Les chambres, le petit déjeuner et votre sourire sont parfaits! Ne changez rien!! Bonne continuation et peut être à bientôt. 

- Elodie, Anthony, Claire, Francois, Louis & Virginie, Limoges FR

28-09-2018

Its difficult to put into words how special out visit to Oh, le château! has been. This is the most relaxed and rejuvenated we have been in years. You have created a beautiful and welcoming home - and we feel so lucky to have met you. Gerard, your cooking is good for the soul - any chance you can move to North-London?! If you ever decide tot incorporate cooking lessons then do let me know. We’ve loved every minute of our stay here - the trees, the lakes, the mountains, the streams - all so beautiful. Kim, lot of luck with training little Louca, I’m sure he’ll make a super dog and friend. Miek, thank you for making us feel welcome, we hope to visit again.

-Luke & Frances, London 

25-08-2018

Wat een schitterende locatie, fijne sfeer, prachtige kamer en lieve en zorgzame eigenaars. Wij hebben genoten van ons veel te korte verblijf. We komen snel weer eens terug om te genieten van het overheerlijke eten!

- Ellen & Wiel, Eindhoven 

18-08-2018

OH! Le chateau des dieux de l’accueil, de la déco, de la cuisine, du bien-être, du soleil,… bref l’bospitalité!!!

- Daniel, Montpellier 

 

Maison, hôtes et mets tout ici est délicat et raffiné. Merci pour ce très joli moment.

- Samantha, Montpellier 

 

Très jolie séjour ici. Les chambres sont magnifiques, et très confortbales. Le chateau est vraiment beau, je suis très heureuse d’avoir passé une jolie semaine ici. Merci à vous trois pour l’accueil, et pour votre gentillesse. Ici, on a vraiment l’impression d’être une grande famille, tout le monde parle avec tout le monde et c’est vraiment bien d’apprendre à connaitre des français, des anglais, des hollandias, des australiens. La cuisine est vraiment bonne, merci encore!

- Julia, Montpellier   

24-08-2018

Meer dan fantastisch. ‘C’est vraiment le mot. Prachtig verblijf in Joséphine. Een schitterende ambiance op deze mooie plek in Frankrijk. Een fantastisch diner waar wel wat Michelin-sterren gegeven kunnen worden. Merci, voor alles. We komen graag terug. 

- Rob & Christine, Amsterdam 

23-05-2018

Hartelijk dank je wel voor de warme en gastvrije ontvangst in jullie prachtige huis! Bijzonder om samen hier te zijn. Een groene omgeving, stilte, uitzichten en een slang! Leuke uitstapjes, gezellig borrelen en culinair dineren. Dank! 

- Riet & Frans, Asten

Wat schrijft men op

Tripadvisor...

30-05-2019

Merci pour votre accueil chaleureux. Quelle sérénité en ces lieux! Nous garderons le souvenir du chant des oiseaux, de votre sourire et des conversations en compagnie de vos hôtes…

- Laurence & Jena-Noël, Montpellier FR

03-05-2019

Vier nachtjes zijn véél te kort! Wat hebben we genoten van le château! met zijn prachtige kamers, heerlijke plek en jullie heerlijke gastvrijheid. De omgeving en het gebied waren voor ons een echte verrassing. Dit kan maar één ding betekenen. We komen terug!

- Goedele, Harry, Meskerem & Gerard, ’s-Hertogenbosch NL

29-03-2019

Ò, quelle surprise. Bien qu’elle fût courte notre séjour, nous l’avons beaucoup l’apprécié. M retrouver parmi mes compatriotes était une plaisir complémentaire. Het kasteel is prachtig en de omgeving schitterend en rustgevend. Un lieu pour revenir. Beaucoup de succes avec la suite de votre superbe project.

Ria & Francois, Paris FR

07-03-2019

In alle opzichten voor ons een geweldige ervaring! Familiegevoel, veryrouwd, enorm gastvijf, lekker en veel. Het chateau, de wandelingen, Albi en Rodez, maar bovenal jullie! Wij hebben genoten en keren weer om het kapelletje te zoeken.

- Bert & Theo, ’s-Hertogenbosch NL

21-10-2018

Vanuit het hart van jullie mooie chateau heb ik genoten van jullie liefdevolle gezelschap. Zo mooi om te zien dat jullie met veel toewijding jullie gasten ontvangen en er alles aan doen om hen te verwennen. Bedankt voor het strelen van de ogen, de tong en het hart.

- Claudia, Alphen aan de Maas NL

22-09-2018

Wat hebben we genoten tijdens ons verblijf in Oh, le château!. In één woord geweldig, alles is er tot in de puntjes verzorgd. Het ontbijt en het diner zijn een ster waardig. We komen zeker terug. 

- Peter & Els, Zeeland

22-09-2018

Wat een geweldig chateau en een mooie kamers. Jullie zijn heel gastvrij en wij hebben heerlijk gegeten. 

- Henk & Mia, Liesel

10-09-2018

Wat een prachtig château! Wat een bijzonder plek om te wonen! Wat een heerlijke dagen heb ik gehad! Wat een feestje om samen met jullie een feestje te bouwen voor andere gasten (35!). Dikke  merci!

- Jorinde, Rosmalen

23-08-2018

Quel magnifique séjour! De la chambre à la piscine, du petit-déjeuner au diner, tout est luxe, calme et volupté. Le temps file et le départ arrive trop vite, mais nous avons passé un si agréable moment… Félicitations! Nous sommes certains que le succès sera au rendez-vous! Un grand merci pour votre accueil, votre gentillesse et disponibilité! BRAVO!

- Clémence, Antoine & Adèle, Paris

21-08-2018

It’s been a tremendous pleasure to stay here so close to the start! We have had a wonderful time, its felt like the perfect home, we have had a fantastic time. Thank you so much for your kindness and hospitality. We will always remember you.

- Ching, Nick and Orla, London 

28-07-2018

Niet te geloven hoeveel werk jullie het afgelopen jaar hebben verzet! Dit was het tweede ‘logeerpartijtje’ en we zijn overweldigd door jullie gastvrijheid, het mooie huis, de schitterende inrichting! Dank jullie wel.

- Berry & Lenie, ’s-Hertogenbosch